
يكي از روشهاي پيشبيني قيمتها، نگاه به روند گذشته آنها است. بر اين اساس در این صفحه روندهاي قيمتي بازارهای مهم ایران و جهان به نمايش گذاشته شدهاند. همچنين در متن مربوط به هر قسمت روند آتي قيمتها براساس شواهد موجود پيشبيني شدهاند.
مترجم: سیدحسین علوی لنگرودی
منبع: کتاب New Manager Transition Guide
بخش اول
در دنیای دگرگون امروز بسیاری از افراد و کارکنان معمولی شرکتها و سازمانها پس از پیمودن نردبان ترقی به مناصب بالای کاری از جمله مقام مدیریت میرسند که در اغلب موارد آمادگی چندانی برای آن ندارند و بهشدت نیازمند راهنماییها و پندهایی هستند که به آنها در پشتسر گذاشتن مشکلات و چالشهای متداول در دنیای مدیریت کمک کند.
نویسنده: Allison O’Kelly
مترجم: مریم رضایی
منبع: Talent Management
هر روز که پستی در سازمان شما خالی میشود، هزینه قابل توجهی را در دست شما میگذارد. پستهای خالی در یک واحد سازمانی همچنین میتوانند اثری ناموزون بر کسبوکار شما داشته باشند و به از دست رفتن فرصتها، تاخیر در پروژهها، کاهش خدماترسانی، رضایت شغلی پایینتر و از دست رفتن درآمد منجر شوند. وقتی یک نقش کلیدی خالی میماند، دیگر کارکنان حرفهای باید تلاش بیشتری به خرج دهند تا کمبودها در دانش، بهرهوری و رهبری را جبران کنند. پستهای خالی باعث میشوند در توانایی تمرکز تیم به عنوان یک واحد اختلال ایجاد شود و بر روحیه، تعهد، عملکرد و بقا اثر منفی میگذارند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، زندگی در دوران نوجوانی و اوایل دوران جوانی حداقل از نظر مالی خوشایند است چرا که اگرچه درآمد فرد در این سنین چندان زیاد نیست و عمدتا به پول توی جیبی وابسته است اما نیازهای فرد نیز قابل کنترل هستند و حداقل نگرانی کمی نسبت به آینده وجود دارد. در همین دوران باورهایی مربوط به مسایل مالی در فرد شکل می گیرند که البته باید تا پیش از سی سالگی آن ها را رها کرد، در غیراینصورت شاید خسارت هایی به زندگی مالی فرد وارد شود. وبسایت بیزنس اینسایدر، فهرستی از باورهایی را تهیه کرده که باید تا پیش از سی سالگی با آن ها خداحافظی کنید. به همین خاطر شاید بتوان گفت که مخاطب این مطلب کسانی هستند که آرام آرام به سی سالگی نزدیک می شوند.
یافتن شغلی تازه در شرایط فعلی اقتصاد به سادگی امکانپذیر نیست به همین خاطر اگر به تازگی شغلی بدست آورده اید و یا در آینده ای نزدیک مشغول به کار خواهید شد بهتر است تلاش کنید تا شغل جدید را حفظ کنید. مجله فوربس (Forbes) راهکارهای زیر را برای افرادی که به تازگی مشغول به کار شده اند ارایه کرده است:
در خانواده شما چند نفر کار میکنند و چه مبلغی را بهعنوان درآمد و بودجه میآورند؟ تعیین کنید که مبلغ ورودی ماهانه به خانوادهتان چه اندازه است؟ حال سراغ مخارج زندگی بروید. برای چه چیزهایی قطعا باید پول خرج کنید؟
نوشته مریم موسوی
قدم گذاشتن به یک پست مدیریتی بدان معناست که برای پذیرفتن مسئولیت ها آماده اید و می توانید برای اعضای تیم خود الگو باشید. فرقی ندارد که سکان هدایت تیمی کوچک در یک سازمان بزرگ را در اختیار دارید
آغاز سال نو همیشه برای باز کردن برگ تازهای در دفتر زندگی بهترین زمان بوده است. به همین دلیل است که خیلیها سال جدید خود را با گرفتن تصمیمات تازه و هدفگذاریهای جدید آغاز میکنند.
نوشته امیر مستکین
نکات بسیاری در خصوص افزایش بهره وری می خوانیم، از اپلیکیشن های To-Do ی مختلف استفاده می کنیم و به خود قول می دهیم که در سال جدید تغییر کنیم، اما این تغییر، هیچگاه از راه نمی رسد.
روسا از جمله عواملی هستند که باعث میشوند کارکنان به شغل خود علاقمند شوند و یا بهعکس آن را ترک کنند. به قول ژوان لوید، مدیران در حکم بند نافی هستند که کارکنان را به برند سازمان پیوند دادهاند. اگر این بند به هر دلیل دچار آسیب شود، فرد سازمان را آخر امر ترک خواهد کرد و به عکس هر چه این پیوند محکم باشد، کارکنان دلبستگی بیشتری به سازمان خواهند داشت
حدود 6 سال از اولین نشانههای رکود بزرگ میگذرد. به احتمال زیاد باید از آن بهعنوان بزرگترین و تاثیرگذارترین تغییر اقتصادی عصر حاضر یاد کرد. تجربیات حاصل از این تغییر اقتصادی بزرگ نشان میدهد سازمانها و رهبرانی که توانستند در همان مراحل اولیه اقداماتی کلیدی انجام دهند، بهبود سریعتر و بهتری را پس از پایان رکود بزرگ اقتصادی تجربه كردند. در مقابل سازمانهایی هم بودند که از تفسیر و پیادهسازی صحیح و بهموقع راهکارهای اقتصادی برای مقابله با تغییرات این دوره ناتوان بودند و در حقیقت باور داشتند که گذر زمان همچون عایق و حفاظی در برابر تغییرات گسترده ناشی از رکود عمل خواهد کرد.
توانایی تمرکز داشتن روی امور کاری، یک مزیت نیست! بلکه یک توانایی اساسی برای موفق شدن است. برای موفقیت باید کارتان را خوب انجام دهید و برای اینکه بتوانید کارتان را خوب انجام دهید باید خوب تمرکز کنید. در این متن 10 نکته برای یک تمرکز عالی در کار ارائه شده است:
اگر از لیست کارهایی که باید انجام دهید به اندازه کافی ارزش بهدست میآورید، این را بدانید که با اضافه کردن کارهایی که «نباید انجام دهید» به این لیست، دستاوردهای خوبی در بهرهوری، توسعه روابط و رفاه شخصی خود خواهید داشت. بنابراین به خودتان قول دهید که هر روز کارهای زیر را انجام ندهید:
تصویری که از فعالیت مدیران موفق جهانی در افکار عمومی وجود دارد معمولا شامل جلسات کاری فشرده، ملاقات های مهم و همچنین تفکر و مشاوره برای تعیین استراتژی های کوتاه مدت و بلند مدت است اما نگاهی دقیق تر به فعالیت های روزانه مدیران مشهور نشان میدهد که بسیاری از آن ها روز خود را با مطالعه آغاز میکنند.
اگر جستجوی مختصری در اینترنت انجام دهید با تعداد زیادی از توصیههای مختلف برای افزایش کارایی در امور روزانه مواجه خواهید شد. اما اگر این مطالب را دقیقتر بررسی کنید؛ خواهید دید که اکثر این نظریات مشابه یکدیگرند.
گاهی تنوع و تعداد کارهای روزانه بقدری افزایش مییابد که رسیدگی درست و دقیق به همهی آنها با روال عادی امکان پذیر نیست. امروزه تکنیکهای مختلفی برای افزایش بهرهوری در امور روزانه مطرح است. هر فرد با توجه به نوع کارهایی که در طول روز انجام میدهد میتواند تعدادی از این تکنیکها را بکار بگیرد. در ادامه تعدادی از این تکنیکها را مطرح میکنیم. شما نیز حسب نیازتان می توانید تعدادی از آنها را بکار بگیرید تا شاهد بهبود قابل ملاحظه در سرعت و دقت کارهایتان باشید.
حکایت ما همچنان حالا حالاها باقی است! به اینجا رسیدیم که کلید خوشبختی در دستان خود ماست تا با آن بتوانیم قفلهایی که بر ذهن و فکر و شایستگیهایمان زدهایم باز کنیم. تنها کافی است ریسک ـ چه از نوع مثبت و چه از نوع منفی ـ را بپذیریم و حرکت را بهسوی دستیابی به اهدافمان آغاز کنیم. اما حتا با پذیرش ریسک هم هنوز یک مشکل اساسی دیگر باقی مانده بود: من میخواستم، میدانستم که میتوانم و ریسکها را هم بهجان میخرم؛ اما حرکتم کند بود و آن کارهایی را که باید را انجام نمیدادم.
سرعت تغییر در دنیای امروز از آن چیزی که تصور میشود بسیار فراتر است. کسبوکارها تصور میکنند که اوضاع مساعدشان برای همیشه ادامه خواهد یافت، غافل از اینکه دنیای بیرحم کسبوکار مانند آنها فکر نمیکند. اگر به فهرست شرکتهای برتر جهان مطابق رتبهبندی مجلهی فورچون ۵۰۰ در دهههای مختلف بنگریم، متوجه تغییرات شدید این فهرست میشویم (بهعنوان مثال در این مقالهی هاروارد بیزینس ریویو میخوانیم که فقط ۲۶% شرکتهای حاضر در فهرست صد شرکت برتر دههی ۱۹۸۰ در سال ۲۰۰۱ هم هنوز در این فهرست جای داشتهاند! این مقاله را هم برای دیدن جزئیات بیشتر در این زمینه ببینید).
سالها پیش از این نویسندگان فرهیختهی کتاب هنوز خواندنی“مهندسی مجدد فرآیندها: منشور انقلاب سازمانی” جملهای را در کتابشان نوشتند که امروز پس از گذشت دو دهه از زمان انتشار کتاب معنادار است: “در دنیای امروز تنها اصل ثابت، دائمی بودن تحول و تغییر است.” حالا در روزهایی که هر روز شاهد بروز نوآوری تحولسازی در گوشهای از دنیا در حوزههای مختلف فناوری و کسبوکار هستیم، دل بستن به آنچه در اختیار داریم و جایگاه رقابتی برتر چیزی جز رؤیا نیست (شاید بگوییم که ایران و رقابت؟ اما نباید فراموش نکنیم که در بسیاری از حوزهها رقابت بهصورت کامل و بدون دخالتهای فراحوزهای برقرار است و دیر یا زود کشور ما نیز به بازار جهانی خواهد پیوست و کسبوکارهای داخلی با رقابت شدید با کسبوکارهای جهانی روبرو خواهند بود